Tuesday, 11 September 2012

Chicken Enchiladas



Sätt på ugnen 180 grader.

Skär 4 kycklingbröst filéer i kuber stek på medel värme tills de är färdiga.
Blanda i 1 hackad lök, 225 ml gräddfil, 125 g riven ost ( jag använde mexican style), 1 msk torkad persilja, ½ tsk torkad oregano och ½ tsk svartpeppar.

Värm tills osten har smält.
Rör i ½ tsk salt, 400 g passata, 125 ml vatten, 1 msk chili pulver, 1 hackad paprika och 1 pressad vitlöks klyfta.

Här lät jag det puttra lite.

Fördela blandningen på 8 tortillas rulla ihop och lägg i en ugnssäker form.
Täck med salsa och riven ost.

Grädda i 20 min och låt den stå 10 min för att svalna innan du äter.

Smaklig måltid.


4 comments: