Japp gott folk nu ska jag äta min hemmagjorda kvarg.
Eftersom jag aldrig! ätit det förut så har jag inget att jämföra med om den jag gjort är bra eller dålig.
Hoppas att det ska smaka gott med lite jordgubbar och blåbär.
Har aldrig ätit kvarg som det är, däremot brukade jag baka ett helt underbart gott mörkt bröd med kvarg i när jag bodde i Malmö. I Umeå fanns det inte(på den tiden i alla fall...)! Det ser verkligen gott ut på din bild! Hur kom det sig att du ville göra kvarg, brukade du äta det så i Sverige eller fick du idén på något annat sätt?
sedär! jag trodde du var kring 170 cm :D Och tack för recepttipset, hade Xavier steak på matlistan redn, X-veckan verkar faktiskt bli lättare än vad jag trodde! :D
Det ser i alla fall väldigt gott ut!
ReplyDeleteHelt ok!
DeleteHar aldrig ätit kvarg som det är, däremot brukade jag baka ett helt underbart gott mörkt bröd med kvarg i när jag bodde i Malmö. I Umeå fanns det inte(på den tiden i alla fall...)! Det ser verkligen gott ut på din bild! Hur kom det sig att du ville göra kvarg, brukade du äta det så i Sverige eller fick du idén på något annat sätt?
ReplyDeleteSer gott ut! Nyttigt också antar jag?
ReplyDeleteEgengjord kvarg?? Oj, imponerande! :-)
ReplyDeleteJasså det går att fixa egen kvarg =) Testa att skiva lite banan i också, så gott! =)
ReplyDeletesedär! jag trodde du var kring 170 cm :D
ReplyDeleteOch tack för recepttipset, hade Xavier steak på matlistan redn, X-veckan verkar faktiskt bli lättare än vad jag trodde! :D